• variable-speed
  • easy-to-use
  • long-lifetime

6 Alasan Apa Sampeyan Pilih JADE

Fokus purifying blumbang lan urip
  • efek Brand
    efek Brand
    Wiwit taun 1986, China anjog Produsèn motor. Jade dikembangaké swimming pool pump karo teknologi motor majeng lan wis menangaké reputasi apik donya ing anyar 5 taun.
  • Quality High
    Quality High
    ETL, CETL, CE, RoHS, sertifikasi CEC etc. Kabeh komponen nganggo bahan qualified. kualitas mriksa 100% lan testing awet kanggo saben produk sadurunge pangiriman.
  • Price competitive
    Price competitive
    produksi ukuran gedhe lan buruh uga dilatih ngurangi biaya nemen, produk sumber Jade ing rega paling competitive kanggo nggawe sampeyan dadi bakul paling competitive ing wilayah sampeyan.
  • Short Time Lead
    Short Time Lead
    Saperangan mesin otomatis gedhe pas bantuan kanggo Rush pesenan ing wektu cendhak. Kita bisa duwe pesenan urgent siap mung 1 minggu.
  • Panganggo Products Friendly
    Panganggo Products Friendly
    Ingenious produk desain timbal kanggo gampang instalasi lan pangopènan, bantuan kanggo ngurangi ngasilake disebabake operasi angel.
  • Lowongan
    Lowongan
    sales Top karo skills profesional nggawe sampeyan tau aran angel kanggo komunikasi karo pabrik, kabeh Staff JADE bakal ngadeg sing, reply priksaan lan ngatasi masalah, ora prakara wis dodolan utawa sawise-sales.

PRODUCTS CENTER

JADE PRODUCTS showroom

 

 

 

Swara saka Pelanggan Kita

  • Aku dianggep Jade minangka salah siji penyedia alternatif kita sawetara taun lan mung panggonan pesenan nyoba cilik pungkasan. Iku misale jek produk sing cukup apik kanggo gawe marem kita pelanggan, aku ndeleng sethitik ngasilake saka kita pelanggan. Akeh ...
    Howard Clancy, A distributor ing Australia
  • Jade meets kabutuhan kita sampurna. Padha bisa kanggo nyedhiyani kita karo werna selaras lan katon kanggo Pumps lan saringan sanajan aku ora tuku akeh ing saben supaya. Aku rumangsa rego dening perusahaan inovatif iki.
    William King, A blumbang Site & mainta ...
  • iku gedhe kanggo bisa karo Jade, aku utamané kesengsem dening layanan sawise-sale sing banget! Kita wis alangan ing cocog Motors karo lorone udan asli kita pelanggan 'lan takon kanggo bantuan. Little durung aku sing ...
    Liberato Guzman, A distributor ing Amerika Serikat

PAWARTA CENTER

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !