20 "(500mm) Filter Sand lan Sistem Pump

Short Description:

250kpa max meksa apa.

● tutup cepet 5 cara kalebu filtrasi, backwash, mbilas, sampah, ditutup.

● Corrosion-bukti lan awak UV-tahan.

● pump Standard lan basa Filter tenan, gampang kanggo nginstal lan layanan.

● Underdrain karo laterals sisih-slotted ndudohke banyu kabéh diameteripun kebak ing amben wedhi kanggo aliran luwih, filtrasi luwih, siklus maneh lan backwashing luwih efisien.

● Cocog kanggo Kolam kabeh jinis lan ukuran.


  • Port: Zhejiang
  • Detail produk

    Tags Product

    zheng 250kpa max meksa apa.

    zheng tutup cepet 5 cara kalebu filtrasi, backwash, mbilas, sampah, ditutup.

    zheng Corrosion-bukti lan awak UV-tahan.

    zheng pump standar lan basa Filter tenan, gampang kanggo nginstal lan layanan.

    zheng Underdrain karo laterals sisih-slotted ndudohke banyu kabéh diameteripun kebak ing amben wedhi kanggo aliran luwih, filtrasi luwih, siklus maneh lan backwashing luwih efisien.

    zheng Cocog kanggo Kolam kabeh jinis lan ukuran.

     

    Item No A B C
    J0550320 825mm 500mm 50mm
    J0550820 825mm 500mm 50mm

     

     

     

     

    Item No A B
    J0550320 840mm 730mm
    J0550820 840mm 730mm

    Apprived dening ETL, CE, RoHS

    Nyedhiyani babar 12 sasi lan support marketing dawa


    5-Position Top-Gunung Tutup

    bahan Safety kanggo kabeh bagean, tank digawe saka HDP


    Awet High mili laterals

    Prasaja, ngukur meksa intuisi kanggo mriksa cepet

    pesenan cilik diijini tanpa watesan MOQ.

    45 dina layang janjinipun karo diskon 1% ekstra ing 1 minggu tundha, diskon 2% ing 2 minggu tundha ......

    rega Competitve dibandhingake ebay liyane karo kualitas padha lan layanan.

    Item No Description Hertz Filter Area Sand dibutuhake Tingkat aliran Size Pipe
    J0550320 20 "diameteripun Filter karo pump 0.75hp 60 2.0 sq.ft. 176 lbs 44 GPM 1 1/2 "
    J0550820 500mm diameteripun Filter karo 550W pump 50 0,19 m² 80 kg 10 m³ / h 38mm

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !