6 Series Super mili Pump

Short Description:

● Dual voltase pump super kuat kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

● Big strainer casing ngidini aliran banyu dhuwur.

● Ing strainer basket karo balung iga internal njamin mili nalika kapenuhan godhong lan lebu.

● cilik siji-Piece tanpa bolts asuransi operasi super sepi.

● motor High-tech karo materi qualified nyedhiyani karo mlaku adhem lan urip maneh.

● Cocog kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

 


  • Port: Zhejiang
  • Detail produk

    Tags Product

    zheng Dual voltase pump super kuat kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

    zheng Big strainer casing ngidini aliran banyu dhuwur.

    zheng The strainer basket karo balung iga internal njamin mili nalika kapenuhan godhong lan lebu.

    zheng Siji-Piece cilik tanpa bolts asuransi operasi super sepi.

    zheng motor dhuwur-tech karo materi qualified nyedhiyani karo mlaku adhem lan urip maneh.

    zheng Cocog kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

     

     

    Item No L
    J13506 15,12 "(384mm)
    J18006 15,71 "(399mm)

    11

    Apprived dening ETL, RoHS

    Nyedhiyani babar 12 sasi lan support marketing dawa

    PERFORMANCE kurva

    SPESIFIKASI TECHNICAL

     

    Item No Tegangan Hertz HP SF Total HP amps Tingkat aliran Size Pipe
    J13506 115/230 60 1.0 1.8 1.8 18.6 / 9.3 102 GPM 2 "
    J18006 115/230 60 1.5 1.6 2.4 25 / 12.5 150GPM 2 "

     

     

    pesenan cilik diijini tanpa watesan MOQ.

    45 dina layang janjinipun karo diskon 1% ekstra ing 1 minggu tundha, diskon 2% ing 2 minggu tundha ......

    rega Competitve dibandhingake ebay liyane karo kualitas padha lan layanan.

    No. Description item #
    1 tutup JR13506001
    2  O-ring  JR13506002
     3  strainer Casing  JR13506003
     4  saluran Plug  JR05501005
     5 Diffuser O-ring  JR13506005
     6  diffuser  JR13506006
    7 sengseming Cover  JR13506007
    8  Sengseming kanggo J13506 sengseming kanggo J18006 JR13506008 JR18006008
    9 batang Seal  JR13506009
    10 Pump Housing O-ring JR13506010
    11 pump Housing JR13506011
    12 Pump Housing Meneng JR13605012
    13 pump Cover JR13506013
    14 Motor O-ring JR13506014
    15 meneng JR13506015
    16 Motor kanggo J13506 Motor kanggo J18006 JM13506 JM18006
    17 basket JR13506017
    18 carrier JR13506018

     

     

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !