8 Series Super mili Pump

Short Description:

● pump Super kuat kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

● Big strainer casing ngidini aliran banyu dhuwur.

● Ing strainer basket karo balung iga internal njamin mili nalika kapenuhan godhong lan lebu.

● cilik siji-Piece tanpa bolts asuransi operasi super sepi.

● motor High-tech karo materi qualified nyedhiyani karo mlaku adhem lan urip maneh.

● Cocog kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.


  • Port: Zhejiang
  • Detail produk

    Tags Product

    zhengpump Super kuat kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

    zheng Big strainer casing ngidini aliran banyu dhuwur.

    zheng The strainer basket karo balung iga internal njamin mili nalika kapenuhan godhong lan lebu.

    zheng Siji-Piece cilik tanpa bolts asuransi operasi super sepi.

    zheng motor dhuwur-tech karo materi qualified nyedhiyani karo mlaku adhem lan urip maneh.

    zheng Cocog kanggo kabeh jinis lan ukuran blumbang, Spas in-lemah.

    Item No L
    J18008 12,72 "(323mm)
    J20008 13,54 "(344mm)

    11

    Apprived dening ETL, RoHS

    Nyedhiyani babar 12 sasi lan support marketing dawa

    PERFORMANCE kurva

    SPESIFIKASI TECHNICAL

     

    Item No Tegangan Hertz input output amps Tingkat aliran Size Pipe
    J18008 220-240 50 1600w / 2HP 1150w / 1.5HP 5.9 28 m³ / h 2 "(50.8mm)
    J20008 220-240 50 2200w / 3HP 1500W / 2HP 8.2 32 m³ / h 2 "(50.8mm)

    pesenan cilik diijini tanpa watesan MOQ.

    45 dina layang janjinipun karo diskon 1% ekstra ing 1 minggu tundha, diskon 2% ing 2 minggu tundha ......

    rega Competitve dibandhingake ebay liyane karo kualitas padha lan layanan.



    No. Description No. Description
    1 tutup 10 Pump Housing O-ring
    2  O-ring 11 pump Housing
     3  strainer Casing 12 Pump Housing Meneng
     4  saluran Plug 13 pump Cover
     5 Diffuser O-ring 14 Motor O-ring
     6  diffuser 15 meneng
    7 sengseming Cover 16 Motor
    8  sengseming 17 basket
    9 batang Seal 18 carrier








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !