Otomatis Pool Cover Pump

Short Description:

J01803 tutup Drainer Submersible blumbang / spa

● Dirancang kanggo aman banyu saka kolam renang isine

● bangun saka hi-impact karat plastik tahan

● dilindungi welingan lan basa nyegah barang padhet gedhe saka ngetik pump

● Dilengkapi karo njaga termal otomatis ngreset

● Nyedhiyani babar 12 sasi lan support marketing dawa


  • Port: Zhejiang
  • Detail produk

    Tags Product

    zheng J01803 Submersible tutup blumbang / spa Drainer

    zheng Dirancang kanggo aman banyu saka kolam renang isine

    zheng Bangunan saka hi-impact karat plastik tahan

    zheng Dilindungi welingan lan basa nyegah barang padhet gedhe saka ngetik pump

    zheng Dilengkapi karo njaga termal otomatis ngreset

    zheng Nyedhiyani babar 12 sasi lan support marketing dawa

     

    Supply Power dibutuhake 115V, 60Hz
    Horse Power  0.25HP
     Liquid Temp.Range  Max.77˚F (25˚C)
     Lowongan Operation  vertikal
     Individu Branch Circuit dibutuhake  15Amp
     Ambane Operating Diwiwiti Min  3/4 "
     Level Water Ending Max  1/4 "
    discharge 1 "NPT (25mm)

    Description

    pump Kanthi otomatis wiwit saben 2-1 / 2 menit lan nganggo 5 detik. Yen pikiran sehat ora banyu, mandheg. Yen pikiran sehat banyu, terus kanggo mbukak nganti toya pompa mudhun kanggo 1/4 "jero. Iku banjur dadi menyang siklus cepet-deteksi 7 menit, miwiti 4 kaping menit kawitan, kaping pindho ing menit kaping kalih, lan yen menit kanggo sabanjure 4 menit. Yen dening mriksa pungkasan iku wis ora dideteksi banyu, iku diterusake sawijining siklus (mlaku 5 detik saben 2-1 / 2 menit) nganti ngrasakake banyu maneh.

    GPH (LPH) AT Kaki TOTAL (M)

     

    3 ' (0.91) 5 ' (1.52) 10 ' (3.05) 15 ' (4.57) 18 ' (5.49) 20 ' (6.09) 22 ' (6.70)
    1600gal (6057L) 1524gal (5769L) 1260gal (4770L) 924gal (3498L) 648gal (2453L) 372gal (1408L) 0gal (0L)

    pesenan cilik diijini tanpa watesan MOQ.

    45 dina layang janjinipun karo diskon 1% ekstra ing 1 minggu tundha, diskon 2% ing 2 minggu tundha ......

    rega Competitve dibandhingake ebay liyane karo kualitas padha lan layanan.

     
     
     

    No. Description
    1 Base
    2 layar
     3 Shield
    4 sengseming
    5 Motor

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !