FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Rembakan kanggo Company

Apa kang njamin kualitas produk?

Kita wis diadegaké sumber chain sampurna kasusun saka vendor banget strictly filtrated lan saben produk bakal dites sadurunge ninggalake pabrik kita.

Aja duwe sertifikat kang perlu ing pasar kita?

Ya, kabeh produk kita ETL / CETL / CE / RoHS / CEC certificated. Kita uga bisa aplikasi kanggo certificate khusus sing dibutuhake ing pasar.

Aja sing nyedhiyani conto? iku free utawa ora?

Conto sing kasedhiya kanggo sampeyan, nanging kudu mbayar. Thanks kanggo pangerten kindly Panjenengan.

Carane bab syarat-syarat pembayaran?

T / T paling dianjurake, Paypal / Western Union / LC lan istilah pembayaran uga ditrima

Sampeyan bisa nindakake OEM kanggo kita?

Ya, kita nyedhiyani karo OEM, ODM, OBM kanggo ketemu macem-macem panjaluk bisnis.

Carane iku babar pisan Panjenengan?

We nyedhiyani babar 12 months amarga barang ninggalake pabrik kita. Kita uga nyedhiyani karo marketing long-term lan sawise-sale support, engineer profesional bakal bantuan kanggo menehi saran produk paling cocok sasampunipun sinau syarat pelanggan ', lan ngatur solusi kanggo samubarang aplikasi khusus

Rembakan kanggo Products

Apa karya pump karo swara banter lan motor dadi panas banget?

Biasane iku disebabake dening transportasi kasar, ing Bents batang lan rotor rubs karo stator nalika motor wis mlaku. Mangga dipriksa menawa paket ana ing kahanan apik nalika pump tekan sampeyan.

Apa pump sandi ndudohke sethitik banyu?

Yen kumpa uga ndadekake gangguan aneh nalika meh ndudohke banyu, please mbongkar kumpa lan mriksa yen sengseming wis macet dening watu sethitik. Iki bisa kelakon ing pools dibangun anyar nalika sampeyan instal pump tanpa resik metu ing watu cilik. Yen boten wonten gangguan aneh, mangga dipriksa yen sampeyan wis instal iku bener, iki bisa kelakon nalika peralatan vakum Panjenengan gagal.

Kula pump motor obaran, carane bisa kelakon?

Mangga dipriksa yen wis salah kabel tegangan ing pump voltase dual.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !