Mini Pump tanpa Pre-filter

Short Description:

● pump Cilik tanpa wis Filter kanggo Kolam cilik ekonomi.

● Cocog kanggo pools, Ponggawa malang grojogan etc.

● motor High-tech karo materi qualified nyedhiyani karo mlaku adhem lan urip maneh.


  • Port: Zhejiang
  • Detail produk

    Tags Product

    zheng pump cilik tanpa wis Filter kanggo Kolam cilik ekonomi.

    zheng Cocog kanggo pools, Ponggawa malang grojogan etc.

    zheng motor dhuwur-tech karo materi qualified nyedhiyani karo mlaku adhem lan urip maneh.

     

    Item No L
    J01801 9 "(230mm)
    J02601 9 "(230mm)
    J01803 9 "(230mm)
    J02603 9 "(230mm)

    11

    Apprived dening ETL, RoHS

    Nyedhiyani babar 12 sasi lan support marketing dawa

    PERFORMANCE kurva

    SPESIFIKASI TECHNICAL

     

    Item No Tegangan Hertz input output amps Tingkat aliran Size Pipe
    J01801 220-240 50 300w 180w 1.0 10 m³ / h 38 mm
    J02601 220-240 50 400w 260w 1.8 12 m³ / h 38 mm
    J01803 115 60 0.35HP 0.25HP 2.2 39 GPM 1 1/2 "
    J02603 115 60 0.5HP 0.35HP 3.8 46 GPM 1 1/2 "

    pesenan cilik diijini tanpa watesan MOQ.

    45 dina layang janjinipun karo diskon 1% ekstra ing 1 minggu tundha, diskon 2% ing 2 minggu tundha ......

    rega Competitve dibandhingake ebay liyane karo kualitas padha lan layanan.

     

    No. Description No. Description
    1 pump Housing 5 Motor
    2 sengseming 6 meneng
     3 O-ring 7 batang Seal
    4 pump Cover    

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !