поддршка

Навремено и квалификувани пред-продажба и по-продажна поддршка

Jade има посветен тим за поддршка кој обезбедува навремено е-маил, телефон поддршка.

Најчесто поставувани прашања

Види, ако има постоечка одговор на она што се загрижени за.

Кликнете тука>

Политика гаранција

Продажба е само почеток, ќе ви обезбеди со сите еднострани гаранција систем

Кликнете тука>

телефонска поддршка

Јавете ни се на

+ 86-574-28556016


WhatsApp Online Chat !