Гаранција

За време на гарантниот рок, ако било каков проблем, ние ќе вложи максимални напори за да ви обезбеди со задоволителни услуги. За да се обезбеди да добиете вашата целосна корист гаранција за производ, Ве молиме да ги прочитате следните делови внимателно:

Ние се потврди како подолу:

Гарантен рок:
На гарантниот период на Jade производи е 12 месеци од денот на доставување на фактура.

Гаранција Опсег: 

Сите производи се продаваат од страна на Jade:
а) промет со различни потрошни материјали или замена на делови.
Б) обезбедуваат долгорочна поддршка маркетинг: професионален инженер ќе ви помогне да се препорача на најпогодни производи по проучувањето на барањата на вашите клиенти, и да ги прилагодите решение за било која од вашите посебни апликации.
В) политика на 2% враќање: ако неисправни производи се помалку од 2% од количината купување, ние ќе ја испрати поправка делови за вас или да додадете надомест на вашата следна цел. Но, ако на неисправни производи се повеќе од 2% од вашата цел количина, не грижете се, се врати на целиот сад назад до нас во нашите трошоци.

Гаранција опсег не го вклучуваат следново:
Дефекти предизвикани од физички оштетувања, неправилното работење, неовластено промени на производот, и да се обиде да го поправи или други природни или вештачки катастрофи.

За повеќе прашања, ве молиме контактирајте со следниве броеви: + 86-136-5584-5675 или пополнете форма за пребарување на " Контактирајте не".


WhatsApp Online Chat !