mbështetje

Në kohë dhe të kualifikuar para-shitjes dhe pas shitjes mbështetje

Jade ka një ekip të dedikuar mbështetje që ofron email kohë, mbështetjen e telefonit.

FAQs

Shiko nëse ka një përgjigje ekzistuese të asaj që ju i shqetësuar në lidhje me.

Kliko këtu>

Politika garanci

Shitja është vetëm fillimi, ne ju japin me sistemin e të gjitha njëanshëm garancisë

Kliko këtu>

Mbështetje Telefoni

na telefononi në

+ 86-574-28556016


WhatsApp Online Chat !