garanci

Gjatë periudhës së garancisë, në qoftë se çdo problem, ne do të bëjmë çdo përpjekje për të siguruar me shërbimet e kënaqshme. Për të siguruar që ju të merrni të plotë përfitimet tuaja garanci produkt, ju lutem lexoni pjesët e mëposhtme me kujdes:

Ne vërtetojmë si më poshtë:

Periudha Garanci:
Periudha e garancisë i produkteve Jade është 12 muaj nga data e dorëzimit në faturën e ngarkim.

Garanci Varg: 

Të gjitha produktet e shitura nga Jade:
A) të furnizimit me materiale të ndryshme të konsumit ose pjesë zëvendësuar.
B) Sigurimi me mbështetje afatgjatë marketingut: inxhinier profesional do të ndihmojë për të rekomandojë produktet më të përshtatshme pas duke studiuar kërkesat e klientëve tuaj, dhe rregulloje zgjidhje për asnjë nga kërkesat tuaja të veçanta.
C) Të ketë një 2% politikë të kthimit: nëse produktet dëmtuar janë më pak se 2% e sasisë blerjen tuaj, ne do të dërgojë pjesë e riparimit për ju, ose shtoni kompensim në mënyrë tuaj të ardhshëm. Por nëse produktet dëmtuar janë më shumë se 2% të sasisë së porosinë tuaj, mos u shqetësoni, kthehen të gjithë enë kthehet tek ne me kosto tonë.

Varg garanci nuk përfshijnë në vijim:
Dështimet e shkaktuara nga dëmtimi fizik, operacion pahijshme, ndryshimet e paautorizuara të produktit, dhe përpjekje për të riparuar ose fatkeqësive të tjera natyrore ose artificial.

Për më shumë pyetje, ju lutem kontaktoni në numrat e mëposhtëm: + 86-136-5584-5675 ose plotësoni formularin hetimor në " Na kontaktoni".


WhatsApp Online Chat !