20 "(500mm) Filter Keusik sarta Sistem Kongrés

Pondok Description:

250kpa max tekanan berpungsi.

● klep dial 5 jalan kaasup filtration, backwash, bilas, runtah, ditutup.

● korosi-bukti jeung awak UV-tahan.

● pompa Standar na base filter teguh, gampang pikeun masang jeung jasa.

● Underdrain kalawan laterals sisi-slotted draws cai merata peuntas diaméterna pinuh tina ranjang keusik keur aliran luhur, filtration hadé, siklus panjang tur backwashing leuwih efisien.

● Cocog jeung pools sadaya jenis sarta ukuran.


  • Port: Zhejiang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Zheng 250kpa max tekanan berpungsi.

    Zheng klep dial 5 jalan kaasup filtration, backwash, bilas, runtah, ditutup.

    Zheng Korosi-bukti jeung awak UV-tahan.

    Zheng pompa baku sarta base filter teguh, gampang pikeun masang jeung jasa.

    Zheng Underdrain kalawan laterals sisi-slotted draws cai merata peuntas diaméterna pinuh tina ranjang keusik keur aliran luhur, filtration hadé, siklus panjang tur backwashing leuwih efisien.

    Zheng Cocog jeung pools sadaya jenis sarta ukuran.

     

    Item No. A B C
    J0550320 825mm 500mm 50mm
    J0550820 825mm 500mm 50mm

     

     

     

     

    Item No. A B
    J0550320 840mm 730mm
    J0550820 840mm 730mm

    Apprived ku ETL, CE, ROHS

    Nyadiakeun kalawan jaminan 12 bulan jeung rojongan pamasaran panjang


    5-Posisi Top-Gunung klep

    bahan kasalametan pikeun sakabéh bagian, tank dijieunna tina HDP


    Awét High Aliran Laterals

    Basajan, tekanan gauge intuitif pikeun mariksa rusuh

    pemesanan Leutik diwenangkeun tanpa wates MOQ.

    45 poé pangiriman janji kalayan diskon 1% tambahan dina 1 minggu reureuh, diskon 2% dina 2 minggu reureuh ......

    harga Competitve dibandingkeun sellers lianna kalayan kualitas anu sarua jeung jasa.

    Item No. gambaran Hertz filter Area keusik dibutuhkeun aliran Rate Ukuran pipa
    J0550320 20 "diameter Filter kalawan pompa 0.75hp 60 2.0 sq.ft. 176 lbs 44 GPM 1 1/2 "
    J0550820 500mm diaméterna Filter kalawan 550W pompa 50 0,19 m² 80 kg 10 m³ / h 38mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !