8 Series Super Aliran Kongrés

Pondok Description:

● pompa Super kuat pikeun sakabéh jenis jeung ukuran kolam renang, spas di-taneuh.

● Big strainer casing ngamungkinkeun aliran cai luhur.

● The strainer karinjang ku tulang rusuk internal assure ngalir nalika ngeusi daun jeung lebu.

● hal Hiji-sapotong tanpa bolts nanggungkeun ka kantor asuransi operasi super sepi.

● motor High-tech kalayan bahan mumpuni nyadiakeun kalawan ngajalankeun cooler sarta hirup deui.

● Cocog jeung sakabeh jenis jeung ukuran kolam renang, spas di-taneuh.


  • Port: Zhejiang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Zhengpompa Super kuat pikeun sakabéh jenis jeung ukuran kolam renang, spas di-taneuh.

    Zheng Badag strainer casing ngamungkinkeun aliran cai luhur.

    Zheng The strainer karinjang ku tulang rusuk internal assure ngalir nalika ngeusi daun jeung lebu.

    Zheng Hiji-sapotong hal tanpa bolts nanggungkeun ka kantor asuransi operasi super sepi.

    Zheng motor tinggi-tech kalayan bahan mumpuni nyadiakeun kalawan ngajalankeun cooler sarta hirup deui.

    Zheng Cocog jeung sakabeh jenis jeung ukuran kolam renang, spas di-taneuh.

    Item No. L
    J18008 12,72 "(323mm)
    J20008 13,54 "(344mm)

    11

    Apprived ku ETL, ROHS

    Nyadiakeun kalawan jaminan 12 bulan jeung rojongan pamasaran panjang

    kinerja kurva

    spésifikasi Infobox

     

    Item No. Voltaseu Hertz ngasupkeun hasil AMPS aliran Rate Ukuran pipa
    J18008 220-240 50 1600w / 2HP 1150w / 1.5HP 5,9 28 m³ / h 2 "(50.8mm)
    J20008 220-240 50 2200w / 3HP 1500w / 2HP 8,2 32 m³ / h 2 "(50.8mm)

    pemesanan Leutik diwenangkeun tanpa wates MOQ.

    45 poé pangiriman janji kalayan diskon 1% tambahan dina 1 minggu reureuh, diskon 2% dina 2 minggu reureuh ......

    harga Competitve dibandingkeun sellers lianna kalayan kualitas anu sarua jeung jasa.



    No gambaran No gambaran
    1 tutup 10 Pompa Perumahan O-ring
    2  O-ring 11 pompa Perumahan
     3  strainer Casing 12 Pompa Perumahan screw
     4  solokan Colokkeun 13 pompa Cover
     5 Diffuser O-ring 14 Motor O-ring
     6  Diffuser 15 nyekerupkeun
    7 Impeller Cover 16 motor
    8  Impeller 17 karanjang
    9 aci Seal 18 hal nu ngabawa kuman








  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !