Otomatis kolam renang Cover Kongrés

Pondok Description:

J01803 panutup drainer submersible kolam renang / spa

● Dirarancang pikeun ngaleupaskeun cai ti ngojay kolam renang nyertakeun

● diwangun tina hi-dampak korosi palastik tahan

● diayak inlet sarta base nyegah padet badag ti ngasupkeun pompa

● dilengkepan hiji papayung termal otomatis ngareset

● Nyadiakeun kalawan jaminan 12 bulan jeung rojongan pamasaran panjang


  • Port: Zhejiang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Zheng J01803 submersible panutup kolam renang / spa drainer

    Zheng Dirancang pikeun ngaleupaskeun cai ti ngojay kolam renang nyertakeun

    Zheng Diwangun tina hi-dampak korosi palastik tahan

    Zheng Diayak inlet sarta base nyegah padet badag ti ngasupkeun pompa

    Zheng Dilengkepan hiji papayung termal otomatis ngareset

    Zheng Nyadiakeun kalawan jaminan 12 bulan jeung rojongan pamasaran panjang

     

    Supply kakuatan dibutuhkeun 115V, 60Hz
    kuda daya  0.25HP
     cairan Temp.Range  Max.77˚F (25˚C)
     Posisi operasi  ajeg
     Individu Cabang Circuit dibutuhkeun  15Amp
     Jerona operasi Dimimitian Min  3/4 "
     Level cai ending Max  1/4 "
    ngalesotkeun 1 "NPT (25mm)

    gambaran

    pompa pinuh otomatis ieu dimimitian unggal 2-1 / 2 menit tur ngalir pikeun 5 detik. Lamun panca indera euweuh cai, éta bakal eureun. Lamun itungan caina, éta terus ngajalankeun dugi caina keur ngompa handap ka 1/4 "jero. Ieu lajeng mana kana siklus rusuh-beungeut 7-menit, dimimitian 4 kali menit munggaran, dua kalieun second minute, sarta sakaligus menit a keur hareup 4 menit. Mun ku cek tukang eta teu kauninga cai, éta dihanca siklus na (ngajalankeun 5 detik unggal 2-1 / 2 menit) nepika itungan cai deui.

    GPH (LPH) di suku total (M)

     

    3 ' (0.91) 5 ' (1.52) 10 ' (3.05) 15 ' (4.57) 18 ' (5.49) 20 ' (6.09) 22 ' (6.70)
    1600gal (6057L) 1524gal (5769L) 1260gal (4770L) 924gal (3498L) 648gal (2453L) 372gal (1408L) 0gal (0L)

    pemesanan Leutik diwenangkeun tanpa wates MOQ.

    45 poé pangiriman janji kalayan diskon 1% tambahan dina 1 minggu reureuh, diskon 2% dina 2 minggu reureuh ......

    harga Competitve dibandingkeun sellers lianna kalayan kualitas anu sarua jeung jasa.

     
     
     

    No gambaran
    1 dasar
    2 layar
     3 tameng
    4 Impeller
    5 motor

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !