FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

FAQs pikeun Company

Kumaha anjeun mastikeun kualitas produk anjeun?

Kami geus ngadegkeun hiji ranté suplai sampurna diwangun ku ngical paralatan unggulan mastikeun filtrated sarta unggal produk bakal diuji saméméh ninggalkeun pabrik urang.

Dupi anjeun ngagaduhan sertipikat nu perlu di pasar urang?

Sumuhun, sadayana produk urang anu ETL / CETL / CE / ROHS / CEC certificated. Urang ogé bisa nerapkeun keur akte husus yén anu diperlukeun dina pasar Anjeun.

Anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa henteu?

Sampel anu sadia pikeun anjeun, tapi kudu dibayar. Hatur nuhun pamahaman bageur nawaran reureuh di anjeun.

Kumaha ngeunaan istilah pembayaran?

T / T eta paling dianjurkeun, PayPal / Western Union / LC sarta istilah séjén pembayaran oge ditarima

Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun urang?

Sumuhun, urang nyadiakeun kalawan OEM, ODM, OBM minuhan rupa tungtutan anjeun bisnis.

Kumaha jaminan anjeun?

Urang nyadiakeun kalawan jaminan 12 bulan saprak barang ninggalkeun pabrik urang. Urang ogé nyadiakeun kalawan pamasaran jangka panjang sarta sanggeus-diobral rojongan, insinyur profésional bakal mantuan mun nyarankeun dina produk nu paling merenah sanggeus diajar syarat konsumén Anjeun ', sarta ngaropea solusi pikeun salah sahiji aplikasi husus Anjeun

FAQs keur Produk

Naha karya pompa abdi ku bahana na motor jadi pohara panas?

Biasana eta disababkeun ku transportasi ganas, nu bents aci na rotor rubs kalawan stator nalika motor geus ngajalankeun. Mangga parios lamun iket aya dina kaayaan alus lamun pompa ngahontal anjeun.

Naha pompa abdi draws saeutik cai?

Mun pompa ogé ngajadikeun noise aneh lamun boro draws cai, mangga ngaleupas pompa jeung pariksa lamun impeller ieu nyangkut ku batu saeutik. Ieu bisa lumangsung dina pools diwangun anyar sawaktos Anjeun masang pompa tanpa bersih kaluar batu leutik. Lamun aya euweuh noise aneh, mangga parios lamun geus dipasang éta leres, ieu bisa lumangsung nalika alat-alat vakum Anjeun gagal.

Abdi pompa motor kurban, kumaha nu bisa lumangsung?

Mangga parios lamun geus salah kabel tegangan dina pompa tegangan dual.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !